SUPERMERCAT
ECOLÒGIC

A BioBrots, trobaràs una àmplia selecció d’aliments frescos i secs que busquen facilitar una alimentació saludable per al màxim de persones possible.

La nostra oferta inclou cereals, xocolates, infusions i tes, cafè, pasta, arrossos, begudes vegetals, productes macrobiòtics, condiments, carnisseria, fruites i verdures fresques, fleca, opcions dietètiques, alimentació vegetariana, espai lliure de gluten, productes làctics frescos, així com una secció de vins i caves. En resum, oferim tot el que necessites en un supermercat ecològic.

DELS HORTS PROPERS AL
TEU PLAT

La temporalitat dels aliments ve marcada tant per l’època de l’any com per la situació geogràfica del lloc on es produeixen. Cada cicle, temporada és diferent. No tots els estius plou igual o es repeteix la temperatura de l’any anterior, ni tampoc la lluna es manté sempre al mateix lloc. La pagesia que respecta el ritme de la terra té molt clar què és el millor per a cada moment de l’any. Per això els aliments més saludables per a nosaltres i més harmònics amb l’entorn són els propis de cada època de l’any: els aliments de temporada, també són els més gustosos.

Estem a mercè del canvi climàtic i les sequeres o aiguats de la natura, i per això som defensors de la sostenibilitat, per intentar apaivagar aquest escalfament global i la manca d’aigua. Per això a vegades no podem tenir tot el que voldríem, ja que és la terra qui ens ho dona, i no sempre és possible.

Tot i això, a Catalunya tenim la sort de poder omplir el rebost amb productes ecològics, locals i de temporada directes de la pagesia propera i a BioBrots els tenim perquè els nostres clients en puguin gaudir. Fruita i verdura ecològica, de proximitat i de temporada.