PANS I CEREALS

Fleca Girona

A Bio Brots oferim diversitat de pa i brioxeria: coques, rodons, motlles, barres, croissants, etc. Tots de forns de pa de la zona, artesans i ecològics, alguns amb llevats mare de: blat integral, kamut, ordi, sèrgol, espelta, fajol, arròs, mill, castanya. També tenim un espai de pa envasat des de l’obrador certificat per les persones celíaques, ja que tots els nostres pans estan barrejats a la fleca de Bio Brots, i aquests han d’anar protegits per a la preservar la contaminació i poder garantir la seguretat alimentària.

d Pans ecològics certificats.

d Cuits al forn de llenya.

d Elaborats amb farines ecològiques no trangèniques.

d Ús de llevat mare.

d Aigua purificada.

d Sal marina sense refinar.

Menja pa
ecològic

Posem al teu abast una selecció de pa ecològic certificat, de la mà dels nostres forns de confiança per facilitar-te l’accés al bon pa. Els voleu provar? N’hi ha per sucar-hi pa!

Menja pa
saludable

El pa ecològic, comporta en gran manera que el pa també sigui més saludable. És per això que des de BioBrots, el supermercat sostenible, t’animem a venir a tastar la selecció de pans de la fleca. Descobreix la nostra selecció:

Pa blanc BIO: Farina de blat ecològic, elaborat amb llevat mare, aigua purificada i vivificada i sal marina sense refinar.

Pa integral BIO: Farina de blat integral ecològica, elaborat de manera tradicional, fermentat amb massa mare. Més digestiu que les farines modernes.

Pa d’espelta BIO: Farina de blat antic ecològic, amb efectes antioxidants i ric en fibra.

Pa de kamut BIO: Farina ecològica de kamut, cereal molt nutritiu. Ric amb hidrats de carboni amb aportació energètics. Recomanat per a intolerants al blat, però no apte per a celíacs.

Pa de fajol BIO: Farina ecològica de fajol rica en proteïna, minerals i antioxidants. El consum de fajol, millora els nivells de sucre en la nostra sang.

Pa de blat de moro BIO sense gluten: Farina de blat de moro ecològica. Cereal molt apreciat pels seus nutrients i l’alt contingut de magnesi. De fàcil digestió. Molt recomanat per a nens i esportistes.

Pa d’arròs BIO sense gluten: Farina ecològica d’arròs sencer. Ric en hidrats de carboni amb baix nivell de proteïna i greix. Aliment bàsic per quasi la meitat de la població.

BIO Croissants, magdalenes, cargols, panet de Viena: Tots ells treballats amb farines ecològiques, mantega ecològica i amb receptes de l’antiga França.

pa ecològic
a domicili

BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posa fàcil. Et portem el sabor més autèntic del pa ecològic a domicili.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per gaudir de pans de qualitat sempre que ho desitgis, pans com els d’abans!

Trucar per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics