BIOBROTS, EL TEU SUPERMERCAT ECOLÒGIC

El supermercat ecològic BioBrots va néixer a Girona l’any 2016 amb l’objectiu d’apropar al màxim nombre de persones una alimentació saludable, sostenible i amb certificacions ecològiques.

Amb els anys, BioBrots ha anat establint sinergies amb agricultors, ramaders i productors del territori; establint una xarxa de col·laboradors que permeten oferir aliments ecològics i de qualitat al supermercat bio de Girona.

PRODUCTORS COL·LABORADORS

Un supermercat BIO PER A TOTHOM

Bio Brots va més enllà de la definició d’un supermercat; és un compromís amb el teu benestar i amb el futur del planeta. Oferim aliments ecològics de màxima qualitat a preus altament competitius, perquè creiem que una alimentació saludable i sostenible ha d’estar l’abast de tothom.

La nostra missió inclou fer que l’elecció de productes alimentaris ecològics siguin accessibles per a tots els públics, sense sacrificar l’excel·lència, el valor ni la sostenibilitat.

Al supermercat Bio Brots, viuràs una experiència de compra on convergeix la qualitat, la frescor i la consciència ambiental per brindar-te els millors aliments pera al teu dia a dia.

DECÀLEG BIOBROTS

d 1. Sostenibilitat

Prioritzar productes i pràctiques amb un impacte ambiental mínim, fomentant la conservació dels recursos naturals i la reducció de residus.

d 2. Alimentació saludable
Oferta d’aliments d’alta qualitat i frescor, fomentant una alimentació saludable i nutritiva per als clients.
d 3. Productes orgànics

Seleccionar i promoure productes orgànics que són cultivats sense pesticides ni productes químics sintètics, fomentant una agricultura més respectuosa amb la salut i el medi ambient.

d 4. Comunitat local

Recolzar a productors locals i proveïdors regionals per impulsar l’economia local i reduir la petjada de carboni associada al transport d’aliments.

d 5. Transparència
Proporcionar informació clara sobre la procedència dels productes, els seus ingredients i pràctiques de producció, permetent als consumidors prendre decisions informades.
d 6. Responsabilitat ambiental

Reduir al mínim l’ús de plàstics d’un sol ús, fomentar el reciclatge i promoure la reutilització sempre que es pugui.

d 7. Benestar animal

Oferta d’opcions de productes d’origen animal procedents de cria ètica i respectuosa amb el benestar animal, evitant l’ús d’antibiòtics i hormones.

d 8. Educació
Proporcionar informació als clients sobre els beneficis dels productes ecològics i les pràctiques sostenibles, per fomentar un consum més conscient.
d 9. Innovació

Estar a l’avantguarda en la recerca d’alternatives sostenibles i noves tecnologies per millorar l’eficiència i reduir l’impacte ambiental del supermercat.

d 10. Impacte social
Contribuir al benestar de la comunitat mitjançant donacions, programes de responsabilitat social i col·laboracions amb organitzacions locals.

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Bio Brots, la teva opinió és fonamental. Si tens preguntes, suggeriments o simplement vols compartir les teves experiències amb nosaltres, no dubtis a posar-te en contacte.

El nostre equip està aquí per ajudar-te.