Carnisseria al tall

Carnisseria girona

Totes les carns que trobaràs a la carnisseria ecològica de carns certificades de BioBrots provenen d’animals autòctons, criats en llibertat i durant el temps necessari per al seu creixement natural. A més, les nostres carns es distingeixen per estar lliures de:

d Sense medicaments

d Sense OGM (organismes genèticament modificats)

d Sense herbicides ni pesticides als camps.

d Sense hormones.

d Sense conservants.

d Sense colorants.

d Sense additius.

Això fa que la carn sigui més gustosa, més nutritiva, més saludable i que amb poca quantitat el cos absorbeixi la proteïna que necessita.

Carn de
proximitat

A BioBrots treballem perquè el producte de la nostra carnisseria sigui sostenible, provingui de ramaderies fermament lligades al territori i de ramaders de la nostra terra. És per això que a la carnisseria de Girona hi trobaràs una selecció de productes carnis que vetlla pel medi ambient i el respecte pels animals.

Vedella: procedent del Pirineu i pre-Pirineu català.

Pollastre: procedent del Pla de l’Estany i l’Empordà.

Xai: procedent del pre-Pirineu català i l’Empordà.

Porc: procedents del pre-Pirineu català i Lleida.

Conill: procedents de L’Alt Penedès.

Gall d’Indi: procedent de l’Empordà i el Gironès.

Pollastre Negre del Penedès: procedent del pre- Pirineu català.

Poltre: procedent del pre-Pirineu català.

Productes curats i ibèrics Bellota: procedents de les deheses de Huelva i amb molt poca producció d’animals lliures i engreixats amb glans.

carn ecologica
a domicili

BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posa fàcil. Et portem el sabor més autèntic de la carn ecològica al teu domicili.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per gaudir de carns de qualitat sempre que ho desitgis. Carn al tall, embotits fets artesanalment sense conservants, ibèrics, formatges i també una part vegetariana que fem amb cura des de Brots de vi: croquetes, hamburgueses de cigrons, de shitake, d’espinacs, de tofu, etc…per donar una resposta a qui ens la demana. Vine a veure-les o deman’s més infomació.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics