El Celler

Vins, caves,
cervesa artesana i kombutxes

Els vins de BioBrots són el resultat de l’esforç, la passió i la tradició. Els viticultors, amb dedicació, treballen la vinya des del most fins a l’ampolla, creant vins únics. Cada vi reflecteix la terra i la perspectiva de cada viticultor, sigui amb pràctiques ecològiques, biodinàmiques o naturals. A BioBrots, compartim vins per gaudir, aprendre i emocionar-se, fent-vos partícips de la nostra admiració per la feina d’aquests professionals.

Vins naturals
i cava ecològic a girona

T’animem a explorar la nostra oferta de vins naturals i cava ecològic a BioBrots, el teu supermercat ecològic de confiança. El nostre equip d’experts està a la teva disposició per assessorar-te d’acord amb els teus gustos i preferències. T’hi esperem!

celler a
domicili

Vols celebrar una ocasió especial o t’agrada el bon vi? A BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posem fàcil. Et portem els nostres vins naturals, caves ecològics o champange al teu domicili.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per gaudir del nostre celler sempre que ho desitgis.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics