CURA PERSONAL

DIETÈTICA I
COSMÈTICA ECOLÒGICA

A BioBrots, una part de la nostra botiga ecològica està dedicada a la salut i el benestar amb mètodes naturals. Oferim herbes, vitamines, aminoàcids, oligoelements i altres productes essencials per afrontar el ritme de vida actual i complementar una dieta saludable. A més, proporcionem cosmètica natural que inclou gels de dutxa, xampú, tints, cremes hidratants, productes de neteja bucal i maquillatge. Estem aquí per ajudar-te a cuidar del teu cos i aspecte diari de manera natural i eficaç.

Herboristeria Girona

La secció d’herboristeria de BioBrots està dissenyada per oferir-te una variada gamma d’opcions que promouen un enfocament holístic cap a la salut. Trobaràs diversitat d’herbes medicinals, complements nutricionals, vitamines essencials, minerals i altres elements naturals que han estat reconeguts pels seus beneficis per a la salut.

Cosmètics naturals

També t’oferim cosmètica ecològica i natural, a BioBrots podràs trobar diversos productes elaborats amb ingredients naturals com xampús, gels, cremes i altres productes per a la higiene personal. 

AROMATERÀPIA

La cura amb olis essencials que t’oferim des de Bio Brots, un món de sensacions per a descobrir.

dietètica i
cosmètica a domicili

A BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posem fàcil. Et fem arribar al teu domicili els productes que necessitis per al teu benestar.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per de BioBrots sempre que ho necessitis.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics