VERDURA I FRUITA

verdura i
fruita ecològica girona

Tota la verdura, hortalissa i la fruita ecològica que treballem a BioBrots procedeix de l’agricultura ecològica certificada. Sense organismes genèticament modificats, herbicides ni pesticides. De pagesos de les nostres terres catalanes i amb molts casos de proximitat, collites del matí que a la tarda es troben a la botiga.

Afavorim una relació amb els productors que va més enllà del tracte comercial, treballem plegats, perquè no hi hagi excedents i puguem tenir la màxima varietat possible. Alhora que els volem donar la rellevància que es mereixen, sense ells no hi hauria projecte. Gràcies a tots.

Verdura ecològica

Com a botiga ecològica, treballem dia a dia per generar sinergies positives entre els agricultors i el nostre punt de venda, BioBrots. D’aquesta manera podem oferir verdura de qualitat, certificada ecològicament i en molts casos, de l’hort a taula.

Fruita de
proximitat

Diàriament, estem en contacte amb els agricultors per seguir els avenços de la temporada, és per aquest motiu que adaptem la nostra selecció de fruita en funció del moment de la temporada. D’aquesta manera garantim una oferta de fruita de proximitat real.

Fruita i
verdura ecològica a domicili

BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posa fàcil. Et portem el sabor més autèntic de la fruita de proximitat i temporada al teu domicili.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per gaudir de fruita ecològica sempre que ho desitgis.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics