Làctics

productes làctics
frescos

A BioBrots hi trobaràs tota mena de productes làctics frescos de vaca, cabra i ovella; amb grans propietats nutritives i rics en vitamines A, B, C, D i E, així com magnesi, fòsfor, potassi i zinc.

 

d Llet fresca ecològica.

d Elaborats de la llet: iougurts, kèfirs, entre d'altres.

d Formatges ecològics.

Llet fresca
a girona

Oferim llet ecològica de vaca, cabra, i ovella. Llets fresques ecològiques, amb caducitats de 10 dies que aporten molts més nutrients que les pasteuritzades. Totes de productors de la zona, que treballen amb cura dels seus ramats i amb molta dedicació a l’hora de produïr les seves llets, formatge i iogurts .Riques amb proteïna, calci, vitamines A,B,C,D i E, així com magnesi, fòsfor, potassi i zinc.

IOUGURTS I
KEFIRS

També disposem de diversos elaborats de la llet com iogurts, quefirs, entre molts altres productes; amb una acurada selecció de llet. Gràcies als productors de la zona podem garantir un producte de gran qualitat als nostres clients.

formatges eco

Per últim, si ets fan del formatge, et recomanem que demanis per la nostra carta de formatges ecològics al personal del supermercat sostenible BioBrots.

làctics ecològics
a domicili

BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posa fàcil. Et portem llet fresca, formatges i tota mena de làctics ecològics a domicili.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili per gaudir de làctics que qualitat sempre que ho necessitis.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics