Reforçar el sistema immunològic

La mobilitat actual de les persones entre països, provoca també un moviment i una mutació del virus, i juntament amb canvis sobtats de temperatures ha provocat un augment dràstic del nombre de refredats i estar coincidint amb un punt àlgid de l’epidèmia de grip. No s’han de confondre les dues malalties, però totes dues són causades per virus, els símptomes són semblants, i les formes d’evitar-les també.

Hi ha més de 200 tipus de virus de refredats, motiu pel qual és impossible immunitzar-nos després d’haver-ne passat un; normalment en patim d’1 a 3 cada any.

Acostuma a començar de forma gradual, pel nas i per la gola, i després pot baixar als bronquis. Pel que fa a la grip, comença de cop, amb febre alta (els refredats donen febre, però més baixa), dolors musculars, mal de cap i de coll, malestar general, nas tapat i tos seca.

Evitar al 100% els refredats i la grip és impossible, però hi ha moltes coses que podem fer per disminuir el risc d’estar exposats a aquestes malalties i, si caiem, per recuperar-nos com més aviat millor. Aquestes són algunes d’elles:

• Reforçar el nostre sistema immunològic i el que cal fer en primer lloc, abans de començar cap tractament és reforçar la flora intestinal amb probiòtics i productes fermentats.

• Prendre KUZU i UMEBOSHI, disminueix els estats gripals, combat la febre i defensa les infeccions del sistema respiratori i aquest darrer estimula immunologicament.

• Important complementar amb una aportació de Vit-C, equinàcia, pròpolis, jalea real i el compost Mushroom complex (reishi, shitake, maitake, melena de León, champiñón del Sol…) aquests suplements t’ajuden a mantenir saludable el teu sistema immunològic.

• També et pots ajudar amb Omega 3, Vara d’Or, i el PP40 amancayo, és un preparat antiviral que funciona molt bé per la candidiasi, activa les defenses i sobretot és immunomodulador.

• Amb l’aromateràpia, ens podem beneficiar dels o.e. (olis essencials) Eucaliptus Radiata, la Ravintsara o la Sajolida (Ajedrea), ja que són estimulants immunitaris, entre altres propietats que també tenen. Podem fer-ne ús per via tòpica, atmosfèrica (en difusor) o via oral (sempre sota supervisió d’un terapeuta).

• També ens trobem amb l’oli de Comí negre (Nigella sativa) s’obté a partir de petites llavors negres de comí negre d’Egipte, s’ha demostrat grans beneficis d’aquest oli, especialment per estimular les defenses naturals i la seva funció calmant en reumatismes o altres patologies osteo articular. El podem prendre sol o amb o.e. com a tractament, alimentari en amanides i en oli per massatge en casos de reumatisme

Quan ja la tenim a sobre és imprescindible descansar molt i beure molta aigua.

Per a rebre més informació, passa per Bio Brots i t’assessoraran persones especialitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *