Preparem la pell per l’estiu

La pell, és l’òrgan més gran i d’absorció més directe als nostres òrgans, i a més té memòria.

Així, cal tenir-ne cura, i protegir-la sobretot a l’estiu, com a prevenció de possibles danys per l’excés de sol, taques, arrugues, erupcions o cremades.
Inicialment, amb l’alimentació, podem augmentar la ingesta de verdures i fruites a la nostra dieta. Especialment aliments rics en VitC. La maduixa, és una fruita aliada en aquesta època per la nostra pell gràcies a l’aportació de col·lagen i a què minimitzen l’envelliment de la nostra pell.

CONSELLS A TENIR EN COMPTE

• Una bona higiene diària, matí i nit, amb una llet netejadora natural o aigua miscel·lar, per eliminar el maquillatge i les impureses de la cara, com les de la línia “lilà” sense perfum i amb ingredients naturals, ens assegura més lluminositat a la cara.

• Hidratar-nos des de l’interior, bevent 2 litres d’aigua al dia, ja que hi ha més tendència a suar i baixar les nostres reserves. A nivell cutani, podem fer una aportació d’aigua amb hidrolats o aigües florals com la de rosa damascena que al mateix temps d’hidratar-nos ens tonificarà el cutis.

• Nodrir-nos la pell amb cremes riques en silici i aminoàcids que donen més resistència a la pell i més flexibilitat. Recomanem la Bioactiva Pf6 de Dulkamara que estimula la producció de melatonina, ideal per a pells delicades i reactives amb tendència a taques. Després d’una exposició al sol per a calmar l’epidermis podem preparar una barreja d’oli de calèndula i oli macerat d’hipèric per regenerar i calmar la nostra pell.

• Realitzar un píling suau, es recomana 1 cop per setmana per eliminar les possibles cèl·lules mortes de la pell i així ajudar a regenerar-se. Podem fer-ho amb sucre panela o argiles com la d'”agronauti” de pols fina de bambú, rica en silici, minerals i nutrients, o de llavors de rosa mosqueta, rica en VitC, les podem combinar amb un oli de sèsam ric en greix insaturat i protector solar.

• Mascareta facial una vegada per setmana, recomanem la de Khadi ayuverdica i natural amb Sàndal, que refresca, actua com a prevenció de pigmentació i protegeix de les cremades solars, la podem aplicar amb una aigua de roses o una llet vegetal.

• Els Olis d’Archangela, compten amb més de 25 olis vegetals i 13 olis essencials tots ells bio orgànics, que nutreixen, regeneren, reparen, eliminen imperfeccions, aporten fermesa i llum a la cara, frenant els símptomes d’envelliment.

A la mida que es pugui, eliminar els cosmètics no orgànics o amb components derivats del petroli, ja que fan una pel·lícula a la pell que deixa inicialment una sensació al tacte agradable però en realitat, no deixa respirar i impedeix la renovació cel·lular, tret que envelleix prematurament la pell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *