Oncocosmètica

A Bio Brots busquem solucions a les demandes dels nostres clients. És per això que hem incorporat una nova línia d’oncocosmètica per portar millors moments difícils de salut.

L’alimentació, el descans, l’exercici físic i la cura de la pell són 4 pilars importants per a millorar el benestar i afrontar la malaltia. Durant un tractament oncològic, amb la quimioteràpia i la radioteràpia, el nostre cos, el cabell i la pell poden experimentar alguns canvis i deteriorar-se, així que és un bon moment per a cuidar-los i adaptar-nos a les noves necessitats.

Algunes alteracions dermatològiques poden ser la picor i la sequedat, infeccions, taques a la pell, falta de lluminositat, hipersensibilitat … La sequedat cutània, a causa dels fàrmacs es produeix per una pèrdua excessiva de fluids intercel·lulars que poden provocar vermellors, al·lèrgies, descamació i petites ferides. És molt important en aquests casos la neteja diària de la teva pell, per no crear més microorganismes que impedeixin el funcionament normal de l’epidermis.

Millorar una mica la sensació de benestar amb nosaltres mateixos durant aquests processos difícils, creiem que és important i per aquest motiu donem a conèixer la manera de treballar que tenen alguns dels nostres col·laboradors, amb una sensibilitat extrema, elaborant productes cosmètics de manera artesana, ecològics, naturals i elaborats amb ingredients d’origen vegetal i sense químics. L’Aromateràpia i l’Ayurveda son part imprescindible dins aquests productes.

Així Dulkamara i Ecoeko entenen que la relació, cos-ment-ànima contribueix a centrar-nos en la nostra identitat, harmonia i contribueix a mantenir un estat d’equilibri on buscar moments on ens puguem mimar i cuidar una mica.

Amb la seva línia d’olis, bio emulsions i bàlsams reparadors aquests laboratoris artesans et poden ajudar i orientar de com tenir cura de la pell i el cabell en moments com aquests.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *