Aliments per a la pell

Per a mantenir una pell jove i lluminosa abans, durant i després de l’estiu és important mantenir la hidratació i donar-li a cada cara el que més li convé. La nostra pell està exposada a contaminació, raigs solars, estrès, etc. I cal tenir cura d’ella, bevent molta aigua, menjant sa amb aliments que ens aportin més aigua: bledes, enciams, carxofes i utilitzant productes biològics específics.

En l’àmbit facial, és bàsic realitzar una neteja profunda diària, amb un sabó suau apte per al rostre. Seguit d’un tònic sense alcohol per equilibrar el pH. Una vegada la pell està neta necessitem aplicar un sèrum amb antioxidants per recarregar de vitamines la pell, una hidratant per mantenir l’aigua en la pell durant tot el dia i com a últim pas OBLIGATORI l’aplicació de protector solar diari, i la seva reaplicació cada tres hores i així evitar el fotoenvelliment cel·lular, que és el principal causant de les arrugues i brots d’acné.

MONTALTO, t’ofereix una Cosmètica natural i ecològica amb aigua revitalitzada i ingredients actius de l’agricultura biodinàmica i de qualitat alimentària.

Tenim tractaments Biològics específics per a cada pell:

Línea Luce; Tractament facial antiedat específic per pell madura
• Biosavia essencial, és un oli antiedat que reafirma la superfície de la pell visiblement, d’aplicació nocturna.
• Crema essencial antiedat, reafirma i modela el rostre en profunditat, aplicant a diari tant de dia com de nit.
• Suero essencial antiedat i vitalitzant, dóna vida a la pell, combat petites arrugues, signes d’estrès i cansanci, donant un efecte tensor i lluminós. Cal aplicar després de la crema hidratant si vols que duri més temps el teu maquillatge, o abans de la crema per potenciar l’efecte antiedat.
• Contorn d’ulls, amb efecte antiarrugues.

Línea Cielo y hojas; purificant
• Crema de Copaiba I neem, especial per pell amb impureses I acne, aplicar a la nit I també com a mascareta purificant tant per home com per dóna.
• Crema Lenitiva, de Nabius I Saüc específica per la rosàcia i cuperosis, aplicar tant al matí com a la nit, estimula la microcirculació i dona un efecte calmant i suavitzant.
• Crema exfoliant de Bambú, per tot tipus de pell, ideal per taques, elimina cèl·lules mortes de la pell afavorint la renovació cutània, aplicar 1-2 cops/setmana.

Essere Uomo
• Bàlsam after shave, deixa una sensació immediata de frescor gràcies als cítrics mediterranis, amb notes de sàlvia i ginebró i tocs suaus a fusta. Uomo, cuida la pell deixant-la suau i elàstica després de cada afaitat, evitant irritació.

CREMES SOLARS
Una exposició excessiva als raigs solars (UVA i UVB) pot posar en risc la pell i la salut. És imprescindible protegir-se utilitzant foto protectors solars, que podem trobar químics o minerals. Filtres minerals són substàncies d’origen natural que un cop aplicat, reflecteixen la llum solar, no s’absorbeixen, pel que són inòculs i de bona tolerància cutània. Elaborats amb minerals naturals com l’òxid de zinc o diòxid de titani. No contaminen el medi aquàtic. Es recomana aplicar generosament amb la pell seca i repetir cada 2 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *