SENSE GLUTEN

Productes sense
gluten

A BioBrots oferim una selecció de productes i aliments lliures de gluten, adients per a persones celíaques, intoleràncies al blat, síndrome de l’intestí irritable i aquells que opten per evitar el gluten. També incloem productes sense lactosa i proteïna de llet.

Donada la creixent incidència d’aquestes intoleràncies a la nostra població, especialment entre els més joves, aquest espai facilita la cerca d’opcions alimentàries adequades per a persones amb aquestes necessitats dietètiques.

Hi podreu trobar des de pa, FARINES, galetes, pasta, llets, xocolates, entre d’altres.

Pa sense
gluten girona

A BioBrots, disposem d’una fleca ecològica que ofereix opcions de pa sense gluten, ALGUNS APTES PER A CELÍACS (aquests van envasats i no n’hi ha cada dia) i d’altres que no son aptes per a celíacs, ja que contenen traces perquè estan barrejats amb els altres fans de diferents farines glutèmiques,  trobaràs també altres alternatives per satisfer diferents necessitats dietètiques. El nostre enfocament és proporcionar una oferta de pa inclusiva i de qualitat, assegurant opcions per a tothom. A més del pa sense gluten, oferim una varietat de productes adequats per a diferents intoleràncies alimentàries, permetent gaudir de productes frescos i deliciosos sense cap preocupació.

PA I
PRODUCTES SENSE GLUTEN A DOMICILI

A BioBrots, el teu supermercat ecològic, t’ho posem fàcil. Et fem arribar al teu domicili el pa i els productes sense gluten de la teva preferència.  Som la teva botiga eco de confiança, i per això et donem l’oportunitat de fer comandes a domicili a BioBrots sempre que ho necessitis.

Truca per a més informació al +34 972 20 90 90 i informa’t de les rutes de repartiment que fem.

Productes Vegans

A Bio brots, també donem resposta a les persones vegetarianes i veganes, amb una nevera de refrigerat dedicada a ells, i molts productes dins la botiga d’aquestes característiques: Tofu, seità, tahin, cremes de fruits secs, temphe, misos, algues, iogurts de coco, de civada, i un llarg etc…

h

Aliments ecològics certificats

d

Economía circular

h

Productors locals

s

Sense químics