Maca, un superaliment…
La Maca és una planta dels Andes del Perú i Bolívia. Aquesta té unes grans propietats sobre les glàndules suprarenals, sistema endocrí i nerviós:
• Regula funció endocrina: Millora el síndrome premenstrual, la menopausa, augmenta la fertilitat i millora en casos de sequedat vaginal
• Estimula les glàndules suprarenals fent que augmenti el desig sexual i aportant vitalitat en casos de debilitat general.
• Estimula i vigoritza la ment, la memòria i la funció cerebral.
Així la Maca és de gran ajuda en casos d’època estudiantil, en esportistes, en dones tan en època fèrtil com en el climateri, en gent gran amb debilitat i falta de memòria, en casos de baix desig sexual…
La pots utilitzar pràcticament dins totes les coccions o elaboracions afegint simplement 1-2 culleradetes de Maca en pols dins la preparació:
· Batuts o sucs naturals. Ideal el suc de poma amb Maca.
· Masses de pa, galetes, pizza…
· Sopes, cremes vegetals o guisats.
· Truites. Prova de patata amb ceba i Maca!
· Sofregits per pasta, arròs… El favorit és el risotto de bolets amb Maca!
· Paté vegetal, humus… Un humus amb Maca i curri?
· Experimenta, doncs la Maca conquista el plat i a qui el menja!
Deja una respuesta