BROTS DE VI utilise "COOKIES" pour garantir le bon fonctionnement de notre portail web, améliorer la sécurité, améliorer l'efficacité et la personnalisation, collecter des données statistiques et vous montrer de la publicité pertinente.

Si vous continuez à naviguer ou si vous appuyez sur le bouton "ACCEPTER", nous considérerons que vous en acceptez l'utilisation. Vous pouvez obtenir plus d'informations sur les nôtresPOLITIQUE DE COOKIES au bas de la page.
Acceptar

Nouvelles

Nouvelles en direct et en cours au moment de Biobrots

blog-1

Bio Brots per Sant Jordi

Aquesta diada, gaudeix de la selecció de llibres i d'articles especials de Sant Jordi que hem confeccionat per tu... per a celebrar la diada de la manera més especial possible. Articles pensats per un dia, on l'amor, el compromís i el reconeixement son els protagonistes, i que faran d'aquest dilluns, una jornada diferent, infusions, xocolates, maduixes, vins i caves naturals, cremes.. Llibres d'alimentació, de salut, d'oci, per mainada i molt d'altres. Vine a conèixer el projecte de Bio Brots, una manera de viure saludable i sostenible marcat per un camí, que el volem recórrer amb tots vosaltres.