BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

blog-1

Verdures en varietat de coccions

INGREDIENTS • Oli d'oliva extra verge • Herbes aromàtiques al gust (farigola, romaní, etc, ...) • Sal marina • Pebre negre acabat de moldre Vegetals bullits o escaldats: • 100 gr patates morades (opcional), partides després de cuinades per la meitat • 100 gr Apionabo o fonoll partit a tires • 100 gr Pastanagues en bastons • 100 gr Carbassa a daus • 100 gr Moniato a daus Per als vegetals confitats: • 10 patates petites (partides a posterior) • 12 cebetes • 12 alls tendres laminats • 4 carxofes Per als vegetals saltats: • 100 gr de bolets variats Altres Vegetals: • 8 raves escaldaos ràpidament i refredats amb vinagre de umeboshi • 100 gr de remolatxa (les posarem senceres i crues al forn amb pell) ELABORACIÓ Posar totes les verdures tallades i precuites, i també els bolets marcades, a les safates del forn. Amanim amb les herbes picades, oli d'oliva verge, sal i pebre acabat de moldre. Rostim a temperatura moderada, uns 160-180ºC durant uns 40 minuts o una hora. En acabar tallem la remolatxa a grills. Afegim els raves amb umeboshi, amanim amb oli i servir de seguida. També es poden posar aquestes verdures directament al forn sense les precocciones.