BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

blog-1

Crema de pastanaga amb cochayuyo

Ingredients per 2 persones: • 3 pastanagues tallades • 1 ceba tallada a daus • Oli, sal • 700 ml aigua • ¼ de vas d’algues Cochayuyo deshidratades • Germinats variats • 2 culleres Gomasio Preparació: • Saltejar la ceba a una paella durant 5 minuts i seguidament afegir les pastanagues i saltejar-les 10 minuts més. Afegir-hi sal al gust. • Seguidament bullir l’aigua a un cassó i afegir-hi les verdures saltejades, les algues deshidratades i bullir durant 15 minuts a foc lent. • Triturar-ho tot i servir decorant amb germinats i una cullera de gomasio a cada vol de crema.

×