BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

blog-1

Paté de tofu i miso

Ingredients: • 1 paquet de tofu fumat • 5 nous pelades • 3 culleres d’oli d’oliva verge • 1 culleradeta de Tamari • 1 culleradeta de Kome Miso en 50 ml aigua tèbia Preparació: Tallar el tofu a daus i saltejar-lo a una paella durant 10 minuts a foc lent i tapat. Els últims 5 minuts afegir el Tamari i pujar el foc a mitja intensitat sense tapar. Afegir tots els ingredients a un bol i triturar-los fins aconseguir una textura de paté. Opcional: pot afegir-se 1 culleradeta de crema de llet vegetal per aconseguir una textura més cremosa.

×