BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

blog-1

Crema d'alvocat

CREMA D'ALVOCAT Ingredients per 1 persona: · 3 pastanagues liquades · ½ carbassó liquat · 1 tall petit ceba tendra · 1 alvocat mitjà · ½ vas kèfir d’aigua · 1 culleradeta de postres de Reishi en pols · 4 maduixes tallades a rodelles · Sal, pebre Preparació • Liquar les pastanagues i el carbassó. Reservar. • A un vas de batedora afegir l’alvocat, la ceba tendra, el kèfir d’aigua, el suc de liquat anterior, el Reishi, la sal i el pebre. Batre-ho tot junt fins a obtenir una textura homogènia. • Servir amb les maduixes tallades en decoració.

×