BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Noticies

Viu al moment les noticies i actualitat de Biobrots

blog-1

Regulació del pollastre ecològic

La setmana passada, després de 10 dies d’incertesa, els nostres productors de pollastre ecològic, han regulat el preu i el servei. Tot i que la darrere crisi aviar, ha afectat sobretot a l’ànec, per a prevenció veterianària, el pollastre també s’ha vist afectat, i en conseqüència ha patit una pujada del seu preu. Com sempre la carnisseria biològica de Bio Brots, treballa amb carns certificades, lliures d’organismes modificats, de medicaments, d’hormones i pinsos convencionals. Tots els animals han crescut a l’aire lliure i durant el temps que necessiten. Ramaderies lligades a la terra, amb una cura especial al medi ambient i màxim respecte pel benestar animal. D’aquesta manera, alhora, obtenim una carn molt bona i saludable, gens nociva pel seu consum. El consum de carn és una de les fonts més riques de ferro, amb elevat nivell de proteïnes, creatina, minerals com el zinc i el fòsfor , vitamines com la niacina , vitamina B 12 , tiamina i riboflavines.

×