BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Noticies

Viu al moment les noticies i actualitat de Biobrots

blog-1

Obrim consulta terapèutica

A Bio Brots, obrim la consulta de teràpies naturals, amb visites concertades els dijous al matí amb terapeuta de llarg recorregut professional. Les teràpies naturals són un medi per re establir l'equilibri natural del cos, la ment i les nostres emocions, cada vegada més habituals en la vida actual. Trastorns alimentaris, problemes digestius, alteracions del son, ansietats, depressions, trastorns hormonals, dolors, inflamacions, al·lèrgies, intoleràncies i d'altres, ens afecten cada dia, a causa de l'estrès que suposa la societat actual. A Bio Brots t'oferim: · Assessorament nutricional · Dietes Personalitzades · Reeducació alimentària · Tractaments depuratius, desintoxicacions... · Equilibri del sistema nerviós · Control i seguiment d'alimentació per esportistes de tots els nivells · Detecció i assessorament en Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries Demana hora al supermercat ecològic Bio Brots, al c/ de la Creu 24 baixos de Girona o al telèfon 972 20 90 90.

×