BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

La Botiga

El que trobaràs a BioBrots, és una selecció d'alimentació fresca i seca que busca fer accessible l'alimentació saludable al màxim de persones possible. Trobaràs cereals, xocolates, infusions i tes, cafès, cereals, pasta, arrossos, begudes vegetals, macrobiòtica, condiments, carnisseria, fruita i verdura fresca, fleca, dietètica, alimentació vegetariana, un espai sense gluten, zona de làctics frescos, zona de vins i caves. Tot el que busques en un supermercat ecològic.

El nostre horari és de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.
Amb una compra superior a 30 € et regalem 30 min. de pàrking que tens al mateix carrer de la creu, davant el supermercat.
El nostre objectiu: la qualitat i el servei.

portfolioitem

FLECA


A BioBrots treballem amb diferents forns de la zona. Tots ells fan pa ecològic certificat, amb llenya, farines ecològiques, no transgèniques, llevat mare, aigua purificada, sal marina sense refinar, mantenint totes les seves propietats: • Pa blanc BIO: Farina de blat ecològic, elaborat amb llevat mare, aigua purificada i vivificada i sal marina sense refinar. • Pa integral BIO: Farina de blat integral ecològica, elaborat de manera tradicional, fermentat amb massa mare. Més digestiu que les farines modernes. • Pa d'espelta BIO: Farina de blat antic ecològic, amb efectes antioxidants i ric en fibra. • Pa de kamut BIO: Farina ecològica de kamut, cereal molt nutritiu. Ric amb hidrats de carboni amb aportació energètics. Recomanat per a intolerants al blat, però no apte per a celíacs. • Pa de fajol BIO: Farina ecològica de fajol rica en proteïna, minerals i antioxidants. El consum de fajol, millora els nivells de sucre en la nostra sang. • Pa de blat de moro BIO sense gluten: Farina de blat de moro ecològica. Cereal molt apreciat pels seus nutrients i l'alt contingut de magnesi. De fàcil digestió. Molt recomanat per a nens i esportistes. • Pa d'arròs BIO sense gluten: Farina ecològica d'arròs sencer. Ric en hidrats de carboni amb baix nivell de proteïna i greix. Aliment bàsic per quasi la meitat de la població. • BIO Croissants, magdalenes, cargols, panet de Viena: Tots ells treballats amb farines ecològiques, mantega ecològica i amb receptes de l'antiga França.