Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

blog-1

Kuzu

Arrel que creix als boscos de Xina, Japó i India. Des de sempre se l’ha utilitzat a la Medicina tradicional Xinesa per elaborar begudes medicinals. És d’alt valor nutricional amb hidrats de carboni, fibra, minerals i flavonoides.. PROPIETATS • Desinflama els intestins i regula el peristaltisme, sent idoni tant en diarrea com estrenyiment, espasmes intestinals, flora intestinal alterada.. • Desinflama i regenera la mucosa digestiva, sent bona en casos de gastroenteritis o acidesa d’estómac. • Infeccions i debilitat del sistema respiratori: Bronquitis, refredats, tos... • Disminueix la febre, els estats de grip, la inflamació de les diferents mucoses corporals.... • Alcalinitza el pH sanguini millorant la biodisponibilitat de minerals pel cos i augmenta la vitalitat tant física com mental. Com s’utilitza: Begudes medicinals, elaboració de salses, purés, sopa, substitut de la farina i midó per espesseir. BEGUDA MEDICINAL Afegir a mig vas d’aigua a temperatura ambient mitja culleradeta de kuzu i diluir-lo. Afegir-ho al foc lent durant 2 minuts fins que comenci a espesseir. Es pren calent. • En cas de problemes digestius: Afegir a l’aigua mitja umeboshi i una culleradeta de tamari. És un gran remei per l’acidesa, mala digestió, estrenyiment... • En cas de debilitament corporal: Afegir una culleradeta de kuzu a un vas de beguda vegetal de civada o ametlla i diluir-lo. Afegir-ho al foc lent durant 2 minuts amb ¼ de culleradeta de canyella en pols i gingebre en pols respectivament. Prendre calent.