Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

El pa ecològic i de proximitat

La història del pa està directament lligada a la de l'home. És un aliment bàsic a l’alimentació de moltes cultures, amb diferents mètodes d'e...

Les algues, l'aliment del futur

Les algues, els vegetals marins que ens aporten sobretot minerals alcalinitzants, fibra, vitamines i a més a més d’un gran poder depuratiu de la ...

Crema de pastanaga amb cochayuyo

Ingredients per 2 persones: • 3 pastanagues tallades • 1 ceba tallada a daus • Oli, sal • 700 ml aigua • ¼ de vas d’algues Cochayuyo des...

Vinagreta d’Umeboshi amb tahin

Ingredients: • 1 cullera sopera de vinagre d’umeboshi • 1 tassa petita d’oli d’oliva verge extra • 1 culleradeta de tahin • Suc ½ llimo...

UMEBOSHI; Elixir de Primavera

Al·lèrgies, fatiga, canvis d’humor, problemes de pell, alteracions digestives...? La primavera és de les estacions més exigents pel nostre siste...

Temps de cebes

Es pot consumir tot l'any i destaques les seves propietats antibiòtiques i diürètiques. Té una influència important sobre els pulmons, elimina me...

Comença el pla detox

Moment idoni per fer una bona depuració i reiniciar l'organisme de toxines acumulades i desaquilibris diversos. Els caldos de verdures ecològiques ...

Verdures en varietat de coccions

INGREDIENTS • Oli d'oliva extra verge • Herbes aromàtiques al gust (farigola, romaní, etc, ...) • Sal marina • Pebre negre acabat de moldre ...

Prendre la cúrcuma

Per prendre la cúrcuma és important barrejar-la amb pebre per potenciar 2000 vegades la seva absorció. També és convenient barrejar-la amb oli, s...

Gran quantitat de clorofil·la

Les verdures verdes porten gran quantitat de clorofil·la, gran alcalinitzant. Per conservar-la el màxim possible, és del coure aquestes verdures al...