BROTS DE VI utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.
Acceptar

Receptes i consells

Amb la gran varietat d'alimentació que pots trobar a BioBrots et recomanem tot un seguit de receptes i consells per a un bon i òptim consum

Idees per a hidratar-nos a l’estiu

Aquests dies calorosos d’estiu no hem d’oblidar que hidratar-se de forma correcta és un factor clau perquè sobretot els nens i les persones gr...

Preparem la pell per l'estiu

La pell, és l'òrgan més gran i d'absorció més directe als nostres òrgans, i a més té memòria. Així, cal tenir-ne cura, i protegir-la sobr...

L'al·lèrgia al pol·len

L'al·lèrgia al pol·len, típica de la primavera L'al·lèrgia és una resposta immunològica exagerada de l'organisme, en entrar en contacte amb...

Crema d'alvocat

CREMA D'ALVOCAT Ingredients per 1 persona: · 3 pastanagues liquades · ½ carbassó liquat · 1 tall petit ceba tendra · 1 alvocat mitjà · ½ ...

Benvinguda primavera!

Hi ha una magnifica combinació primaveral d’aliments (podem introduir-los fàcilment en forma de liquat o batut): Fong medicinal Reishi, aigua de k...

Els Fermentats

L'espècie humana ha elaborat fermentats al llarg de mil·lennis, ja que millora la conservació dels aliments. El fermentats, són més fàcils de di...

Maca, un superaliment...

La Maca és una planta dels Andes del Perú i Bolívia. Aquesta té unes grans propietats sobre les glàndules suprarenals, sistema endocrí i nervió...

Un hivern de xocolata i altres plaers

Els dies d'hivern ens envaeix el fred i el cos ens demana vigoritzants per poder mantenir el ritme que el dia ens exigeix. Hi ha uns aliments estrella...

Kuzu

Arrel que creix als boscos de Xina, Japó i India. Des de sempre se l’ha utilitzat a la Medicina tradicional Xinesa per elaborar begudes medicinals....

Aliats de tardor

La Tardor ens sol rebre amb refredats, grips i defenses baixes. Per aquest motiu és important poder prevenir i afrontar la nova estació amb força i...

Paté de tofu i miso

Ingredients: • 1 paquet de tofu fumat • 5 nous pelades • 3 culleres d’oli d’oliva verge • 1 culleradeta de Tamari • 1 culleradeta de Ko...

El pa ecològic i de proximitat

La història del pa està directament lligada a la de l'home. És un aliment bàsic a l’alimentació de moltes cultures, amb diferents mètodes d'e...

Les algues, l'aliment del futur

Les algues, els vegetals marins que ens aporten sobretot minerals alcalinitzants, fibra, vitamines i a més a més d’un gran poder depuratiu de la ...

Crema de pastanaga amb cochayuyo

Ingredients per 2 persones: • 3 pastanagues tallades • 1 ceba tallada a daus • Oli, sal • 700 ml aigua • ¼ de vas d’algues Cochayuyo des...

Vinagreta d’Umeboshi amb tahin

Ingredients: • 1 cullera sopera de vinagre d’umeboshi • 1 tassa petita d’oli d’oliva verge extra • 1 culleradeta de tahin • Suc ½ llimo...

UMEBOSHI; Elixir de Primavera

Al·lèrgies, fatiga, canvis d’humor, problemes de pell, alteracions digestives...? La primavera és de les estacions més exigents pel nostre siste...

Temps de cebes

Es pot consumir tot l'any i destaques les seves propietats antibiòtiques i diürètiques. Té una influència important sobre els pulmons, elimina me...

Comença el pla detox

Moment idoni per fer una bona depuració i reiniciar l'organisme de toxines acumulades i desaquilibris diversos. Els caldos de verdures ecològiques ...

Verdures en varietat de coccions

INGREDIENTS • Oli d'oliva extra verge • Herbes aromàtiques al gust (farigola, romaní, etc, ...) • Sal marina • Pebre negre acabat de moldre ...

Prendre la cúrcuma

Per prendre la cúrcuma és important barrejar-la amb pebre per potenciar 2000 vegades la seva absorció. També és convenient barrejar-la amb oli, s...

Gran quantitat de clorofil·la

Les verdures verdes porten gran quantitat de clorofil·la, gran alcalinitzant. Per conservar-la el màxim possible, és del coure aquestes verdures al...